Wat vinden onze klanten? Referentiecases per sector.

Referenties

Wat vinden onze klanten?

Orhan Parlamis, managing director van Atik Uitzendbureau: “i2o realiseerde een dashboard, op maat gemaakt op basis van onze wensen. Dat maakt aansturen, monitoren en optimaliseren heel eenvoudig. Zo kunnen we snel schakelen.”

Orhan Parlamis, managing director van Atik Uitzendbureau: “De data vanuit Plan4Flex en onze andere applicaties is optimaal inzichtelijk dankzij i2o. Dat biedt zoveel mogelijkheden: op basis daarvan optimaliseren we ons bedrijf."

Sebastiaan Andringa, owner VastgoedNeutraal over het Power BI dashboard: "Top, dit ziet er goed uit! Wij gaan hier veel plezier van beleven!"

Arjan Wiertz, mede-eigenaar Brave Work Solutions B.V.: Bij het vinden van partners zoeken we altijd naar flexibiliteit en korte lijnen. Dat laatste betekent dat we direct contact willen hebben met degenen die onze wensen realiseren. i2o is voor ons een ideale partner die dat volledig waarmaakt. Als we aanvullende wensen hebben, wordt dat altijd heel pragmatisch en snel geregeld"

Arjan Wiertz, mede-eigenaar Brave Work Solutions B.V.: "We zijn hard gegroeid. Dit jaar ligt het accent op `de basis op orde’. Daar hoort een dashboard gewoon bij. Het Power BI dashboard wat door i2o is gerealiseerd, biedt ons in één oogopslag inzicht. Met dit inzicht, wat permanent beschikbaar en actueel is, kunnen we ons volledig focussen op verdere groei, zonder dat onnodig tijd verloren gaat aan het in Excel bewerken en samenvoegen van gegevens."

Paul Kaars, oprichter Kaars Koffie: “Het is mooi om te zien welke grote stappen in het afgelopen jaar zijn gemaakt. Mede dankzij de begeleiding van i2o is Kaars Koffie hard op weg om klaar te zijn voor een mooie toekomst en realisatie van onze ambitieuze ondernemingsdoelen die je kort kunt samenvatten als ‘meer mensen verbinden met koffie’.”

Orhan Parlamis, Managing Director van Atik Uitzendbureau: "Er zijn bepaalde zaken die je niet alleen kunt en waar je een partner voor nodig hebt! Wij hebben nu een veel beter inzicht in wat we doen en kunnen tijdig inspelen op bepaalde zaken. De investering in dashboards gaan wij ruimschoots terugverdienen."

Bert Demoed, directeur Kaars Koffie: “Van data naar actueel inzicht. Met de hulp van i2o kan het echt.”

Bart Legierse, algemeen directeur Stipt Uitzendbureau: "De dashboards geven perfect inzicht. Ik beveel i2o aan bij collega-ondernemers."

Bert Demoed, directeur Kaars Koffie: “En omdat ik mijn aanpak van de transitie van het MT moeilijk met het MT zelf kon bespreken, was i2o daarvoor ook mijn klankbord.”

Bert Demoed, directeur Kaars Koffie: “In omvang groeien betekent ook groeien in structuur. i2o heeft ons ook erg goed geholpen met hoe we dat kunnen inrichten.”

Bert Demoed, directeur Kaars Koffie: “Die externe blik was heel nuttig. Gerard kon uitzoomen en ons wijzen op onze blinde vlekken.”

Paul Kaars, oprichter Kaars Koffie: “Ik belde, Gerard nam zelf op en hij zei meteen een paar rake dingen. Dat gaf gelijk vertrouwen.”

Bert Demoed, directeur Kaars Koffie: "Wat een gaaf dashboard. Dit geeft een goed beeld zeg. Chapeau!"

Robbin Extra, operationeel directeur Care Cosmetics: "Dankzij de door i2o ontwikkelde Power BI dashboards zijn wij nog beter in staat om te sturen op de voor ons relevante KPI's. Dit hadden wij veel eerder moeten doen!"

"Mooi vak hebben jullie, dat jullie ondernemers blij maken"

“Ervaren consultants die een kritisch gesprek niet uit de weg gaan. Daarmee is daadkracht en oplossingsgerichtheid gewaarborgd.”

"Onze buitenlandse grootaandeelhouders waren onder de indruk van de professionaliteit van de aanpak en uitwerking van de strategie, de business case voor de investering en de scenario-analyse"

"Ze kijken veel breder dan financieel, ook naar operatie en logistiek"

"Veel waardering voor de voortvarende aanpak en de rapportage, die duidelijk inzicht verschaft in de knelpunten en verbeteracties"

“N.a.v. de integrale ondernemingsscan met het hele management sessies gedaan om alle diensten en projecten te ranken op de volgende assen: omzet- en margebijdrage, bijdrage aan het commercieel netwerk, risicoprofiel en impact op de organisatie. Op basis daarvan zijn een aantal negatieve keuzes gemaakt en zijn diensten daadwerkelijk beëindigd. Dit is nu ook structureel ingebakken in de besluitvorming t.a.v. nieuwe kansen. Door nee te zeggen tegen sommige kansen slagen we er veel beter dan voorheen in om onze beperkte middelen effectief in te zetten, met een hoger rendement tot gevolg.”

“De integrale ondernemingsscan is een goede tool voor middelgrote ondernemingen, waarin de directie nog als meewerkend voorman actief is. Deze ondernemingen hebben vaak groeistuipen, management moet professioneler, reflectie en bezinning hebben geen prioriteit, de waan van de dag en ad hoc management is diepgeworteld in de cultuur.”

“De uitkomsten van de integrale ondernemingsscan zijn waardevol. De bevindingen en aanbevelingen zijn terecht en worden herkend”

“Wij zijn van mening dat de deelnemers tijdens het project voldoende in beweging zijn gebracht. Men heeft nieuwe inzichten gekregen in het eigen functioneren, het functioneren van de afdeling en de invloed van het individu op het totaal.“

Referentiecases per sector

Referentiecases Transport en Logistiek

Referentiecases Food, AGF en bloemen