Branche expertise

Bouw en Installatie

Jouw uitdagingen

Regelgeving, trend thuiswerken, duurzaamheid

De uitdagingen in de bouwbranche en installatie zijn heel divers en zeer afhankelijk van in welke markt je opereert. Regelgeving heeft een behoorlijke impact. De verstrekte trend van thuiswerken zal impact hebben op de toekomstige vraag naar kantoorruimte. Tegelijk is er een enorme mismatch tussen de vraag en het aanbod van woningen. Duurzaamheid is een belangrijk thema. Het realiseren van de energietransitie is niet alleen voorwaarde, maar biedt ook kansen.

Wat kun je doen?

Wat kun je doen om:

  • in zo’n dynamische markt succesvol en toekomstbestendig te zijn?
  • je rendement te verbeteren of tenminste op peil te houden?
  • te groeien als onderneming en als managementteam?
  • effectief te krimpen en daarmee je rendement te verhogen?
  • je bedrijf gezond over te dragen aan een nieuwe generatie?
Zoek je antwoorden op de volgende vragen?

Twijfel je aan de toekomstbestendigheid van je business model? Of wil je gewoon van goed naar nog beter? Hoe blijf je relevant voor je klanten en realiseer je toch voldoende omzet en marge? Heb je eigenlijk wel voldoende inzicht in wat je verdient per klant en weet je zeker dat de winstgevendheid van al je klanten voldoende is? Vind je het soms lastig om te groeien van meewerkend voorman naar een effectieve leider? Of is jouw organisatie hard gegroeid, maar groeit je team niet mee, waardoor je zelf steeds in de operatie gezogen wordt?

 

bouwbranche i2o specialist bouw en installatie

Onze oplossingen

Wij kennen jouw sector goed en hebben succesvol een aantal collega-ondernemers naar ‘the next level’ geholpen.

Wij helpen je graag op weg naar lange termijn succes. Als partner met respect voor jouw ondernemerschap.

Onze bewezen expertise

In de bouwbranche voeren we vooral strategische opdrachten uit. Daarnaast zetten we onze integrale ondernemingsscan in om kansen en knelpunten te identificeren. We faciliteren het strategische gesprek binnen je directie- en managementteam. We helpen je om je strategische doelen te bepalen en concreet om te zetten in acties. Of om diepgaande SWOT-analyses uit te voeren in relatie tot je strategisch plan. En we helpen je om nieuwe business modellen te ontwikkelen en innovatie effectief te organiseren.

Kortom: i2o is specialist in bouw en installatie. Zie referentiecases.