Ons team

Gerard Adriaanse oprichter i2o Business Consultancy & Business Intelligence
Gerard Adriaanse
Business Consultant
Ik ben de drijvende kracht achter i2o. Het is mijn passie om ondernemers en hun ondernemingen duurzaam succesvoller te maken. Duurzaam geldt ook voor de relaties die ik aanga. Ik investeer in de relatie en ben oprecht betrokken. Ik heb ruim 20 jaar ervaring op senior en directieniveau.
Jorrit Ruigrok
BI-Consultant
Ik ben een ervaren BI-consultant en data-analist met ruim tien jaar ervaring met allerlei projecten bij MKB-ondernemingen. Ik combineer mijn bedrijfskundige achtergrond met een specialisatie in het benutten van data. Data staan centraal, maar het proces en de mens-kant worden nooit uit het oog verloren!
Aart in 't Veld
Senior BI/ICT-Consultant
Ik heb een gecombineerd financieel en ICT-profiel, met specialisatie Business Intelligence. Een ideale combinatie om jou als ondernemer snel en effectief inzicht in en overzicht over je onderneming te geven.
Cornelis van Dorsser
Dr. Cornelis van Dorsser
Business Consultant
Ik ben transporteconoom en gepromoveerd aan de TU Delft. Ik hebt een nieuw wetenschappelijk raamwerk ontwikkeld om, vanuit een diepgaande trendanalyse, een veel scherper toekomstbeeld te destilleren als basis voor een effectieve strategie. De toekomst is minder onzeker dan u denkt!
Jesse de Wit
Senior BI-Consultant en Datascientist
Ik ben allround BI-specialist en datascientist met specifieke expertise in de zorg en logistiek. Naast informatie analyse en de implementatie van nieuwe stuurinformatie begeleid en ontwikkel ik Artificial Intelligence-trajecten. Ik heb een master in technische bedrijfskunde en natuurkunde.
Daniël Uzorka versterkt het data & BI team van i2o
Daniël Uzorka
Junior BI-consultant
Ik ben junior BI-consultant. Ik heb op de Erasmus Universiteit Economie & Bedrijfseconomie en Datascience & Marketing Analytics gestudeerd. Ik ben graag op het snijvlak business en data actief.