Onze oplossing

Strategie

Nieuwsberichten

Hoe het werkt

Iedere onderneming heeft een bedrijfsstrategie, ongeacht of deze op papier staat. En een bedrijfsstrategie moet geactualiseerd worden als de markt verandert of het succes van de onderneming afneemt. Soms is een grote noodzakelijke investering de aanleiding. Bijvoorbeeld als de huidige locatie niet meer toereikend is. Serieuze investeringen zijn dan nodig die vaak een groei in omzet en rendement vereisen om de investering terug te kunnen verdienen. Wij helpen jou als ondernemer met het uitwerken van je strategie, het bepalen van je strategische opties en het maken van keuzes daaruit. En we helpen bij het implementeren van die keuzes en het monitoren van de realisatie.

Onze integrale ondernemingsscan kan hier goed bij helpen: een snelle nulmeting van je hele onderneming met input vanuit je hele managementteam.

 

 

Wat levert je dit op?

Het maken van duidelijke keuzes in wat je wel, en vooral ook wat je niet doet, is essentieel voor succes. Wij helpen je bij het maken van die keuzes, gefundeerd op een doortimmerde analyse. We werken dat voor je uit, afhankelijk van jouw wens op 1 A4 of in een uitgebreide rapportage. In een strakke layout, zodanig dat je je bedrijfsstrategie kunt presenteren aan je medewerkers, financiers, aandeelhouders en andere belanghebbenden.

Zie voor voorbeelden onze referentiecases Bouw & Installatie en AGF, agro en bloemen.

 

Relevante cases