Over i2o: onze naam en logo, onze belofte, ons team, onze relaties

Onze naam en logo

Onze naam

De naam i2o (spreek uit ‘i-twee-o’) heeft drie betekenissen:

  1. De naam verwijst naar water (h2o), de bron voor leven: zo is (wil) i2o bron (zijn) voor succesvol ondernemen.
  2. De ‘i’ en de ‘o’ zijn de klinkers in ‘pitstop’.  i2o is de pitstop voor jouw onderneming, waarmee we jou als ondernemer helpen om te excelleren.
  3. De naam is een afkorting. Van inzicht naar ondernemingssucces. Dat doen we door jou als ondernemer te helpen focus aan te brengen, door te optimaliseren en door benutting van data.

Inzicht creëren we met onze integrale ondernemingsscan, met onze business intelligence dashboards en met onze kritische sparring rol. De ‘i’ is ook van integraal, initiatief, innovatie, intelligence, impact, implementatie en improvisatie.

De ‘2’ staat  voor:

  • ‘naar’, we brengen een positieve beweging en verandering op gang;
  • ‘samen’: samen met jou als ondernemer, samen met jouw managementteam en samen met onze partners;
  • ‘in 2 seconden inzicht in je onderneming’.

De ‘o’ staat voor ondernemingssucces, het ultieme doel, maar ook voor optimalisatie, opschalen, overtreffen, operational excellence, overzicht, ontwikkeling, omslag, opwinding, overwinnen en oogsten.

 

 

Ons logo

Het logo symboliseert dat i2o de trap is die jou als ondernemer naar ‘the next level’ brengt.

De kleur blauw symboliseert zakelijkheid en professionaliteit.

De kleur oranje symboliseert vernieuwing en innovatie. We volgen de ontwikkelingen op de voet en passen moderne technieken en middelen toe. En we denken ‘out of the box’.

 

Onze belofte

Het is onze passie om jou als ondernemer en je onderneming succesvoller en toekomstbestendig te maken, Lange termijn succes, daar gaan we voor.

Wij geloven in partnerschap en langdurige vertrouwensrelaties. We werken vanuit bescheidenheid en respect voor jouw ondernemerschap, en tegelijk vanuit het zelfbewustzijn dat we veel bewezen expertise en ervaring hebben om het verschil te maken.

Gelijkwaardig, no-nonsens, direct en tegelijk respectvol. Alleen zo kunnen we samen met jou en je managementteam bouwen aan een sterkere onderneming en succesvolle teams. Wij gaan niet weg voordat de klus ook echt is geklaard en veranderingen zijn geïmplementeerd. Met de poten in de klei.

Ons team

Team
Gerard Adriaanse
Business Consultant
Ik ben de drijvende kracht achter i2o. Het is mijn passie om ondernemers en hun ondernemingen duurzaam succesvoller te maken. Duurzaam geldt ook voor de relaties die ik aanga. Ik investeer in de relatie en ben oprecht betrokken. Ik heb ruim 20 jaar ervaring op senior en directieniveau.
Gerard van Kilsdonk
Business Consultant
Ik heb ruim 25 jaar ervaring in leiding-gevende en managementposities in diverse branches. Mijn expertises liggen op het vlak van strategie, commercie, financiën en het realiseren van effectieve management-teams. Graag zet ik mij samen met jou in om de doelen van je onderneming te realiseren.
Cornelis van Dorsser
Dr. Cornelis van Dorsser
Business Consultant
Cornelis is transporteconoom en gepromoveerd aan de TU Delft. Hij heeft een nieuw wetenschappelijk raamwerk ontwikkeld om, vanuit een diepgaande trendanalyse, een veel scherper toekomstbeeld te destilleren als basis voor een effectieve strategie.
Aart in 't Veld
Senior BI-Consultant
Ik heb een gecombineerd financieel en ICT-profiel, met specialisatie Business Intelligence. Een ideale combinatie om jou als ondernemer snel en effectief inzicht in en overzicht over je onderneming te geven.
Jorrit Ruigrok
BI-Consultant
Ik ben ervaren BI-consultant en data-analist met ruim tien jaar ervaring met allerlei projecten bij MKB-ondernemingen. Ik combineer mijn bedrijfskundige achtergrond met een specialisatie in het benutten van data. Data staan centraal, maar het proces en de mens-kant worden nooit uit het oog verloren!

Onze relaties