Nieuws

i2o biedt flexsector nu ook BI-dashboards op basis van data uit Tigris

In één oogopslag inzicht in je onderneming. BI-dashboards op basis van data uit Tigris

Zonder goed inzicht mis je kansen!

i2o biedt nu ook BI-dashboards op basis van data uit Tigris

De flexsector (zowel uitzenden als detacheren) is een speerpuntsector voor i2o. We hebben al veel mooie klanten in deze sector, en steeds meer nieuwe klanten vinden ons spontaan of via mondelinge aanbevelingen. Het mooie aan een bewuste keuze voor deze sector is dat we onze expertise steeds verder verdiepen en verbreden, waardoor we bestaande en nieuwe klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Die verbreding betekent onder meer dat we continu nieuwe databronnen ontsluiten en benutten. Zo hebben we recent voor twee van onze klanten data uit Tigris gekoppeld aan Power BI. Deze data hebben we  zodanig gemodelleerd en gecombineerd met data uit andere applicaties dat we de gewenste inzichten in één oopopslag visueel in de dashboards presenteren.

Die inzichten heb je ‘any time, any place’, en altijd up to date. Dat betekent dat je op ieder moment iedere seconde direct kunt besteden aan signaleren en bijsturen. Lees onze klantverhalen over wat dit kan doen met je marge!

Alle uitzendapplicaties waar i2o inmiddels ervaring mee heeft

In willekeurige volgorde hebben we inmiddels ervaring met de volgende bronsystemen:

Daarnaast hebben we veel ervaring met de meest gebruikte financiële applicaties.

Korte demo ter inspiratie?

We inspireren je graag met een korte (ca. 20 minuten) demo van BI-dashboards die we voor de flexsector hebben gerealiseerd. Laat je contactgegevens achter en we nemen snel contact met je op. Bellen mag uiteraard ook.

i2o, bron voor succesvol ondernemen

i2o stopt nooit bij het opleveren van een BI-dashboard. Wij zijn geen leverancier van een tool, maar partner. Het is onze passie om ondernemers en ondernemingen te helpen (nog) succesvoller te worden.

 

Eerdere nieuwsberichten die je mogelijk ook interesseren: