Nieuws

‘Er zijn bepaalde zaken die je niet alleen kunt en waar je een partner voor nodig hebt!’

iMuis financieel dashboard. Atik Uitzendbureau waardeert i2o met een 10! BI-dashboards. Flexsector. UBplus. Plan4Flex. Exact Online. Nocore

Atik Uitzendbureau waardeert i2o met een 10!

Partner

‘Er zijn bepaalde zaken die je niet alleen kunt en waar je (continu) een partner voor nodig hebt!’ aldus Atik Uitzendbureau.

Ideale samenwerking

Eind september ontving i2o van Atik Uitzendbureau de opdracht om  BI-dashboards te realiseren op basis van brondata uit Plan4Flex, UBplus en Exact Online. In een ideale en zeer enthousiaste samenwerking met de klant hebben we deze opdracht uitgevoerd en begin november opgeleverd. Atik implementeert Nocore Flex begin 2022. In Q1 volgt de koppeling met de data uit deze applicatie.

Inzicht, een investering die zich ruimschoots terugverdient

Orhan Parlamis, Managing Director Atik: ‘wij hebben nu een veel beter inzicht in wat we doen en kunnen tijdig inspelen op bepaalde zaken’. Hij is er van overtuigd dat Atik de investering in BI-dashboards ruimschoots gaat terugverdienen.

Luisteren en doorvoeren

Wat is de kracht van i2o? ‘Luisteren en naar wens verwerken/doorvoeren’

Integrale benadering i2o wordt (h)erkend

Wat we als i2o heel gaaf vinden is dat Atik onze integrale benadering (h)erkent. De opdracht is niet uitgevoerd als business intelligence opdracht ‘only’, maar breed. Ook advisering en optimalisatie van management, organisatie en financieel management. We benaderen iedere BI opdracht die we uitvoeren vanuit een brede focus op business, strategie, management, organisatie en finance. Dat doen we met een team waarin een Business Consultant en BI-specialist nauw samenwerken.

Gemiddelde klantwaardering in de flexsector een 10!

i2o heeft een duidelijke keuze gemaakt voor de flexsector. Dagelijks dragen we als business partner bij aan het succes van onze bestaande en nieuwe klanten in die sector. Klanten in de flexsector waarderen i2o gemiddeld met een ….10!

Laten we kennismaken en inspireren!

Wil jij ook in één oogopslag inzicht in je onderneming als randvoorwaarde voor succesvol(ler) ondernemen? Wij gaan graag met je in gesprek en inspireren je met onze demo. Wij hebben ook ervaring met data uit Nocore en Freepack. Staan jouw applicaties hier niet genoemd? Grote kans dat we ook de data daaruit kunnen ontsluiten en benutten voor jouw dagelijks inzicht. Graag worden we ook jouw partner!