Nieuws

Nocore dashboard

iMuis financieel dashboard. Atik Uitzendbureau waardeert i2o met een 10! BI-dashboards. Flexsector. UBplus. Plan4Flex. Exact Online. Nocore

In één oogopslag inzicht in je onderneming. Dashboards op basis van data uit Nocore (maar inmiddels ook uit Freepack, UBplus en Plan4Flex)

Nocore Flex en Nocore Facilitair

Voor de sectoren flex en facilitair hebben wij een dashboard ontwikkeld op basis van de applicaties Nocore Flex en Nocore Facilitair. Zoals zoveel applicaties presteert Nocore goed op ondersteuning van de primaire processen. Onze klant had behoefte aan beter inzicht en meer rapportagemogelijkheden dan Nocore kon bieden. Naast Nocore worden vaak ook andere applicaties gebruikt, bijvoorbeeld voor planning, huisvesting en vervoer, en soms ook voor financieel. Omdat een groot deel van de gegevens m.b.t. planning, huisvesting en vervoer niet in Nocore zijn opgenomen, zijn sowieso meerdere rapportages uit meerdere systemen nodig.

In één oogopslag inzicht

Met behulp van de moderne business intelligence tool Microsoft Power BI zorgen we voor optimaal inzicht vanuit Nocore, en meer dan dat: we bieden directie en management precies die stuurinformatie die nodig is. In één oogopslag is met ons Nocore dashboard duidelijk of je onderneming, je afdelingen, bedrijven en processen, op koers zijn. Zo niet, dan kun je inzoomen en snel de juiste acties bepalen om bij te sturen.

Data uit meerdere bronnen combineren

Het voordeel van een BI-tool is ook dat je eenvoudig data uit meerdere bronnen kunt koppelen. Uitbreiding van je dashboard met data uit bijvoorbeeld je financiële applicatie of je plansysteem is heel goed mogelijk. Veel ondernemingen besteden heel veel onnodige tijd aan het downloaden van informatie uit de diverse systemen en het al dan niet samenvoegen daarvan met behulp van Excel: tijdrovend, zelden actueel, veel kans op fouten, weinig visueel en weinig gebruiksvriendelijk om in te zoomen.

Een goed dashboard verdient zich ruimschoots terug

Een goed dashboard verdient zich altijd ruimschoots terug. In de eerste plaats door het verbeteren van je operationeel rendement. Goed en actueel inzicht helpt je om snel en effectief bij te sturen. Daarmee voorkom je onnodig lage marges of onnodige inefficiënties in je onderneming. En in de tweede plaats met het elimineren van onnodige en tijdrovende administratieve handelingen. Die tijdwinst kun je inzetten om te sturen: effectiever, leuker en intelligenter.

Hoe ziet dat er dan uit? Laten we kennismaken, dan zullen we je inspireren!

Hoe ziet zo’n goed Nocore dashboard er dan uit? Dat vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek. De foto bij dit bericht geeft slechts een kleine eerste indruk. We kunnen veel meer bieden. Graag inspireren we je met wat we al voor collega-ondernemers hebben gerealiseerd. Daarbij is altijd volop ruimte voor het realiseren van oplossingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften en wensen. Als je je contactgegevens achterlaat via onderstaande button hoor je snel van ons. Bellen mag natuurlijk ook.

We hebben ook dashboards ontwikkeld op basis van Freepack, UBplus en Plan4Flex. Als je een ander bronsysteem gebruikt, zoals bijvoorbeeld Easyflex of Tigris, gaan we ook graag met je in gesprek. 

flex dashboard ubplus nocre freepack