Nieuws

Freepack dashboard

iMuis financieel dashboard. Atik Uitzendbureau waardeert i2o met een 10! BI-dashboards. Flexsector. UBplus. Plan4Flex. Exact Online. Nocore

In één oogopslag inzicht in je flex onderneming.

 

 

 

 

Freepack

Voor de flexsector hebben wij een dashboard ontwikkeld op basis van brondata uit de applicatie Freepack (en inmiddels ook Nocore Flex en UBplus). Zoals zoveel applicaties presteert Freepack goed op ondersteuning van de primaire processen. Onze klant had behoefte aan een nog beter inzicht en uitgebreidere rapportagemogelijkheden. Naast de software van Freepack worden vaak ook andere applicaties gebruikt  zoals voor planning, huisvesting en vervoer (bijvoorbeeld Plan4Flex) en werving.

In één oogopslag inzicht

Met behulp van de moderne business intelligence tool Microsoft Power BI zorgen we voor optimaal gecombineerd inzicht vanuit Freepack en de andere applicaties. En meer dan dat: we bieden directie en management precies die stuurinformatie die nodig is. In één oogopslag is met ons dashboard duidelijk of je onderneming, je afdelingen, bedrijven en processen, op koers zijn. Zo niet, dan kun je inzoomen en snel de juiste acties bepalen om bij te sturen.

Data uit meerdere bronnen combineren

Het voordeel van een BI-tool is ook dat je eenvoudig data uit meerdere bronnen kunt koppelen. Uitbreiding van je dashboard met data uit bijvoorbeeld je financiële applicatie of je plansysteem is heel goed mogelijk. Veel ondernemingen besteden heel veel onnodige tijd aan het downloaden van informatie uit de diverse systemen. En aan het al dan niet samenvoegen daarvan met behulp van Excel. Tijdrovend, zelden actueel, veel kans op fouten, weinig visueel en weinig gebruiksvriendelijk om in te zoomen.

Een goed dashboard verdient zich ruimschoots terug

Een goed dashboard verdient zich altijd ruimschoots terug. In de eerste plaats door het verbeteren van je operationeel rendement. Goed en actueel inzicht helpt je om snel en effectief bij te sturen. En inzicht in de harde feiten geeft je ook een prima basis om het gesprek met je klant aan te gaan en een win-win te realiseren. Daarmee voorkom je onnodig lage marges of onnodige inefficiënties in je onderneming. En in de tweede plaats met het elimineren van onnodige en tijdrovende administratieve handelingen. Die tijdwinst kun je inzetten om te sturen: effectiever, leuker en intelligenter.

Hoe ziet dat er dan uit? Laten we kennismaken, dan zullen we je inspireren!

Hoe ziet zo’n goed dashboard er dan uit? Dat vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek. De foto bij dit bericht geeft slechts een kleine eerste indruk. We kunnen veel meer bieden. Graag inspireren we je met wat we al voor collega-ondernemers hebben gerealiseerd. Daarbij is altijd volop ruimte voor het realiseren van oplossingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften en wensen. Als je je contactgegevens achterlaat via onderstaande button hoor je snel van ons. Bellen mag natuurlijk ook.

We hebben ook dashboards ontwikkeld op basis van UBplus en Nocore, en op basis van Plan4Flex gaan we dit najaar ontwikkelen. Als je een ander bronsysteem gebruikt, zoals bijvoorbeeld Easyflex of Tigris, gaan we ook graag met je in gesprek.