Onze oplossing

Management & Organisatie

Hoe het werkt

Management coaching en organisatie advies is altijd maatwerk. We gaan met je in gesprek om de behoefte scherp te krijgen. Daarna doen we een voorstel voor een passende oplossing. Zo hebben we bij een grote transportonderneming het complete managementteam individueel en gezamenlijk gecoacht. Met een effectiever management hebben we deze onderneming in staat gesteld om mooie toekomstkansen te verzilveren.

Bij een groeiende onderneming is soms wat hulp van buitenaf nodig om het management te laten groeien in een veranderende rol. Als het knelt in de organisatie identificeren we waar de pijn zit en helpen we om de knelpunten snel en effectief te verhelpen, zodat je onderneming weer klaar is voor de toekomst.

management en organisatie: klaar voor de toekomst

Wat levert je dit op?

We maken je onderneming klaar voor de toekomst. We verhelpen huidige knelpunten en voorkomen toekomstige. Alleen door klaar te zijn kun je succesvol kansen benutten en flexibel inspelen op ontwikkelingen in je markt. De hierboven genoemde transportonderneming is mede dankzij onze pitstop weer zelfstandig aan het accelereren. Kortom: met onze oplossing management coaching en organisatie advies klaar voor de toekomst!

Zie voor voorbeelden onze referentiecases.

 

Wat zeggen onze klanten?

“Wij zijn van mening dat de deelnemers tijdens het project voldoende in beweging zijn gebracht. Men heeft nieuwe inzichten gekregen in het eigen functioneren, het functioneren van de afdeling en de invloed van het individu op het totaal.“

“Ervaren consultants die een kritisch gesprek niet uit de weg gaan. Daarmee is daadkracht en oplossingsgerichtheid gewaarborgd.”