Nieuws

Samenwerking i2o en Regelneef: BI-dashboards voor de flexsector

Samenwerking i2o en Regelneef: BI-dashboards voor de flexsector. Wil jij net als Brave Work Solutions in één oogopslag inzicht?

Samenwerking Regelneef en i2o

De samenwerking tussen Regelneef en i2o is ontstaan vanuit de wens van Arjan Wiertz van Brave Work Solutions, één van onze nieuwe flexklanten, om in één oogopslag inzicht in zijn onderneming te krijgen. Daarbij gaat het om onder meer integraal inzicht in de marge per klant en per medewerker, de planning en de kosten van huisvesting en vervoer, de aansluiting tussen verloonde en gefactureerde uren, en financiële inzichten. Dat kan alleen door data vanuit de loonverwerking en de financiële applicatie te combineren met de facturatie- en planningsdata uit Regelneef. Door een optimale samenwerking met zowel Ed Sonneveld van Regelneef als Arjan Wiertz is dit inzicht binnen één maand gerealiseerd, ruim voor de gewenste livegang van 1 januari 2024.

Arjan Wiertz van Brave Work Solutions over Regelneef en i2o

 • ‘Bij het vinden van partners zoeken we altijd naar flexibiliteit en korte lijnen. Dat laatste betekent dat we direct contact willen hebben met degenen die onze wensen realiseren. Zowel Regelneef als i2o zijn voor ons ideale partners die dat volledig waarmaken. Als we aanvullende wensen hebben, wordt dat altijd heel pragmatisch en snel geregeld’.
 • ‘We zijn hard gegroeid. Dit jaar ligt het accent op ‘de basis op orde’. Daar hoort een dashboard gewoon bij. Het Power BI dashboard wat door i2o is gerealiseerd, biedt ons in één oogopslag inzicht. Met dit inzicht, wat permanent beschikbaar en actueel is, kunnen we ons volledig focussen op verdere groei, zonder dat onnodig tijd verloren gaat aan het in Excel bewerken en samenvoegen van gegevens.’

Wil je weten wat Regelneef jouw onderneming kan bieden? Maak kennis met Ed en Edwin.

Bel 010 471 94 41, mail naar info@sunbase.nl of laat je contactgegevens hier achter.

Onder de foto vind je meer toelichting op Regelneef.

Wil jij ook in één oogopslag inzicht? Maak kennis met i2o. We zullen je inspireren!

Graag inspireren we je met wat we al voor je collega-ondernemers hebben gerealiseerd tijdens een persoonlijk gesprek. Daarbij is altijd volop ruimte voor het realiseren van oplossingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften en wensen. Als je een andere applicatie gebruikt, gaan we ook graag met je in gesprek: voor de flexsector hebben we inmiddels datakoppelingen gerealiseerd naar negen sectorspecifieke applicaties en daarnaast naar veel generieke toepasbare applicaties. Bel 06 14 38 52 22, mail naar info@i2oconsultancy.nl of laat je contactgegevens achter via de button onderaan deze pagina.

Onder de foto vind je meer toelichting op i2o en wat we de flexsector bieden.

Samenwerking i2o en Regelneef: BI-dashboards voor de flexsector. Wil jij net als Brave Work Solutions in één oogopslag inzicht?

Van links naar rechts: Daniël Uzorka (i2o), Ed Sonneveld (Regelneef), Edwin de Kwant (Regelneef), Gerard Adriaanse (i2o) en Arjan Wiertz (Brave Work Solutions). Jorrit Ruigrok (i2o) ontbreekt helaas op deze foto.

Regelneef

Regelneef is een front-office pakket voor bedrijven die arbeidskrachten uitlenen (bijv. uitzend- en detacheringsbureaus). Het biedt een gebruiksvriendelijke en flexibele manier om de vele gegevens en handelingen rond flexibele arbeid te structureren en daarmee tijd te besparen.

Een greep uit de mogelijkheden:

 • Planning van medewerkers bij klanten/projecten [wie werkt waar, volgens welke afspraken]
 • Duidelijk – en zo uitgebreid als gewenst – overzicht van de bezetting [verleden/heden/toekomst]
 • Vastleggen van aanvragen van klanten en matchen van kandidaten [werving & selectie]
 • Accommodatieplanning [wie verblijft waar, wat is de bezetting, volgens welke afspraken]
 • Autoplanning [wie rijdt in welke auto, wat is de bezetting, volgens welke afspraken]
 • Bruikleen registratie [wie heeft bruikleengoederen in bezit, volgens welke afspraken]
 • Urenregistratie [maken van werkbrieven – weekstaten met uren en looncomponenten]
 • Genereren van documenten met eigen huisstijl [contracten, formulieren etc.]

Overige eigenschappen:

 • Cloud gebaseerde oplossing met gebruiksvriendelijke Windows software
 • Extra Regelneef app voor intercedenten
 • Ondersteuning van Engelse taal
 • Geïntegreerd bestandsarchief
 • Beknopt CRM-systeem voor vastleggen van contactmomenten met o.a. klanten en medewerkers
 • Bestaande Word of Excel documenten kunnen worden gevuld
 • Digitale ondertekening
 • Signalering op het verlopen van bijvoorbeeld certificaten of geldigheidsdatums
 • SMS versturen vanuit het pakket, met aanvullend logboek
 • Archiveren via QR-codes
 • Mutatie-logboek

i2o Business Consultancy & Business Intelligence

‘Van inzicht naar ondernemerssucces’: daar staat i2o voor. i2o richt zich op zowel business consultancy (strategie, duurzaamheid, management & organisatie, finance) als op data en business intelligence. i2o onderscheidt zich door haar integrale focus, en verbindt een business intelligence project altijd met je strategie, je operatie, finance en je mensen. Een BI-dashboard is geen doel, maar een middel op weg naar (nog meer of nog langer) ondernemingssucces. Goed inzicht is een randvoorwaarde voor succes.

Data uit meerdere bronnen combineren

Het voordeel van een BI-tool is onder meer dat je data uit meerdere bronnen kunt koppelen. Juist die combinatie is nodig om integraal inzicht te bieden.

Voor de flexsector combineren wij brondata uit onder meer RegelneefPlan4Flex,Freepack, TigrisAFAS Flex, Nmbrs, Nocore Flex, UBplus, Survey Monkey (voor bijvoorbeeld de NPS-scores) en financiële applicaties zoals Exact Online, Exact Globe, AFAS Profit Microsoft Dynamics AX, iMuis en Cash.

Veel ondernemingen besteden heel veel onnodige tijd aan het downloaden van informatie uit de diverse systemen en aan het samenvoegen daarvan met behulp van Excel. Tijdrovend, al achterhaald voor het gereed is, veel kans op fouten, weinig visueel en weinig gebruiksvriendelijk om in te zoomen.

In één oogopslag integraal inzicht in je flexonderneming

Met behulp van de moderne business intelligence tool Microsoft Power BI zorgen we voor optimaal en integraal inzicht in je flexonderneming. We bieden directie en management precies die stuurinformatie die nodig is. In één oogopslag is met onze dashboards duidelijk of je onderneming, je afdelingen en processen, op koers zijn. Zo niet, dan kun je inzoomen en snel de juiste acties bepalen om bij te sturen.

Een goed dashboard verdient zich ruimschoots terug

 1. In de eerste plaats door het verbeteren van je operationeel rendement. Goed en actueel inzicht helpt je om snel en effectief bij te sturen. En inzicht in de feiten geeft je ook een prima basis om het gesprek met je klant aan te gaan en een win-win te realiseren. Daarmee voorkom je onnodig lage marges en onnodige inefficiënties in je onderneming.
 2. En in de tweede plaats door het elimineren van onnodige en tijdrovende administratieve handelingen. Die tijdwinst kun je inzetten om te sturen: effectiever, leuker en slimmer.

Samenwerking i2o en Regelneef: BI-dashboards voor de flexsector. Wil jij net als Brave Work Solutions in één oogopslag inzicht?