NEXTdriver

Reduceer uitstoot. Nul ongelukken. Blije chauffeurs.

zeer geslaagde 1e inspiratiebijeenkomst transport

Samenwerking NEXTdriver en i2o

De samenwerking tussen NEXTdriver en i2o is ontstaan vanuit de onze gezamenlijke wens om een bijeenkomst voor transportondernemers te organiseren en te inspireren en geïnspireerd te worden op het gebied van ‘duurzaamheid’, ‘data’ en ‘drivers’. Deze bijeenkomst heeft op 16 november 2022 plaatsgevonden en werd zeer gewaardeerd door onze gasten, klanten en relaties. NEXTdriver en i2o zijn heel complementair. We zijn beide datagedreven en gericht op het (nog) succesvoller maken van onze klanten. NEXTdriver focust daarbij op chauffeurscoaching, rijgedrag, veiligheid en het reduceren van de uitstoot. i2o focust vooral op stuurinformatie voor de directie en het management, op margeverbetering, op het realiseren en monitoren van de strategische doelen, waaronder, maar niet beperkt tot. duurzaamheid en het verminderen van de CO2-footprint.

Over NEXTdriver: missie

Het goederenvervoer over de weg is van vitaal belang voor ons dagelijks leven en onze economie. De sector veroorzaakt echter ook een aantal negatieve neveneffecten. Elk jaar komen in de Europese Unie meer dan 4000 mensen om het leven bij ongevallen met vrachtwagens*. Verder draag de transportsector negatief bij aan de klimaatverandering door meer dan 14% van de totale uitstoot te produceren**. Voor NEXTdriver zijn deze cijfers onaanvaardbaar.

Om ze te voorkomen, kijken we bij NEXTdriver naar menselijk gedrag. Door gedrag te combineren met onze expertise op het gebied van technologie geloven we dat we een verschil kunnen maken. Onze missie is het elimineren van onveilig rijgedrag, het minimaliseren van het aantal verkeersongevallen en het verminderen van de totale uitstoot van operationele bedrijfsvoertuigen.

Dit bereiken we door professionele chauffeurs op een innovatieve, data-gedreven manier actief te coachen. En het werkt, onze rijgedragcoaching resulteert in tot wel 10% minder brandstofverbruik en tot wel 55% minder schadegevallen! Om erachter te komen wat er precies achter NEXTdriver schuilgaat, raden wij je aan contact met ons op te nemen om een volledig overzicht te krijgen van onze aanpak en gebruikte technologieën.