Nieuws

16 november bijeenkomst wegtransport

Is jouw transportonderneming klaar voor de toekomst?

Wederzijdse inspiratie rondom strategische thema’s ‘data, duurzaamheid & drivers’

Graag nodigen we u uit voor onze eerste transportbijeenkomst op 16 november aanstaande. i2o Business Consultancy & Business Intelligence organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met Umfields en NEXTdriver rondom de drie strategische thema’s ‘Data, Duurzaamheid & Drivers’. Dagvoorzitter Marie-José Baartmans van Breytner is geen onbekende in de transportsector: ze heeft haar sporen verdiend op het gebied van duurzaam transport en is inmiddels een veelgevraagd spreekster.

We hopen elkaar wederzijds te inspireren op het gebied van benutting van data, duurzaamheid in brede zin (waaronder de energietransitie), binding met en coaching van chauffeurs en vooral de samenhang en interactie tussen deze thema’s.

Over NEXTdriver

Onze missie is het elimineren van onveilig rijgedrag, het minimaliseren van het aantal verkeersongevallen en het verminderen van de totale uitstoot van operationele bedrijfsvoertuigen. Dit bereiken we door professionele chauffeurs op een innovatieve, data-gedreven manier actief te coachen.

Over Umfields

Umfields heeft als missie de wereld mooier te maken door het bouwen van duurzame- en mensgerichte organisaties.

Wij zijn uw bondgenoot in de ontwikkeling van uw organisatie waarbij we de lat hoog leggen en in een praktische no-nonsense sfeer met u de uitdagingen aanpakken. Hierbij duiken we met onze accountants- en management-achtergrond graag de diepte in.

Dit doen we door middel van advies, coaching en waar nodig interim leiderschap. Ons werkveld spreidt zich uit van (duurzaamheids-)beleid en strategie tot de executie hiervan.

Over i2o Business Consultancy & Business Intelligence

Bron voor Succesvol Ondernemen. Wij gaan samen met jou als transportondernemer en je managementteam voor lange termijn succes. We helpen je klaar te zijn voor de toekomst. Zodat je kansen kunt pakken en verzilveren. We helpen je graag op het gebied van strategie, duurzaamheid, management, organisatie, en het benutten van je data met behulp van Power BI. Met onze altijd verrassende Integrale Ondernemingsscan® kunnen we samen in zeer korte tijd je onderneming integraal beoordelen als basis voor ’the next step’.

 

Locatie

NEXT Delft

Molengraaffsingel 8

2629 JD DELFT

 

Tijd

Inloop 15.00

Start 15.30

Borrel 17.30

 

Aanmelden

Hieronder kunt u zich aanmelden. NB: aanmelding staat alleen open voor ondernemers, directieleden en managers van ondernemingen die actief zijn in de transportsector. Bent u dat niet, maar heeft u van ons een persoonlijke uitnodiging ontvangen, dan bent u uiteraard welkom. Tot ziens in Delft!

Ik kom graag naar de inspiratiebijeenkomst:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

16 november bijeenkomst transport