Nieuws

Duurzaamheid, MVO en CSRD

CO2 footprint dashboard CSRD ESG Grenzen CSRD grote ondernemingen opgetrokken naar € 50 mln. VSME

i2o ondersteunt ondernemers nu ook met het ontwikkelen van een duurzaamheidsstrategie en de CSRD-verantwoording

 

Duurzaamheid, daar moet je als ondernemer iets mee

Het thema duurzaamheid, MVO en CSRD is actueler dan ooit. Duurzaamheid is een strategisch thema waarop je je als onderneming kunt onderscheiden. Duurzaamheid biedt kansen, maar schept ook risico’s. Daar moet je als ondernemer iets mee.

i2o helpt je daarbij

i2o ondersteunt ondernemers al lang op het gebied van strategieontwikkeling en met het benutten van data en het bieden van inzicht/stuurinformatie. We hebben beide diensten nu specifiek voor duurzaamheid, MVO en CSRD gecombineerd, in samenwerking met enkele partners. Daarmee kunnen we ondernemers integraal ondersteunen met de ontwikkeling van hun duurzaamheidsstrategie, de implementatie daarvan, het meten en monitoren van de realisatie van de duurzaamheidsdoelen, het bijsturen en het opstellen van de CSRD-verantwoording. Deze CSRD-verantwoording is voor veel ondernemers al vanaf 2025 van toepassing. Klik hier voor een complete toelichting op deze nieuwe dienst.

i2o, bron voor succesvol en duurzaam ondernemen

i2o is geen leverancier, maar partner. Het is onze passie om ondernemers en ondernemingen te helpen (nog) succesvoller en duurzamer te worden.

Interesse?

Heb je interesse? Laat je contactgegevens achter en we nemen snel contact met je op. Bellen mag uiteraard ook.

Eerdere nieuwsberichten die je mogelijk ook interesseren:

 

 

SDG doelen VN duurzaam MVO duurzaamheid i2o Duurzaamheidsscan®