Nieuws

Persbericht

i2o:  bron voor succesvol ondernemen

i2o Business Consultancy & Business Intelligence is het nieuwe label dat staat voor toekomstbestendig en succesvol ondernemen. Opgericht door Gerard Adriaanse vanuit zijn drive om het middenbedrijf vooruit te helpen. Na jarenlange ervaring in diverse adviesrollen voor middelgrote en grote ondernemingen, brengt i2o juist die bewezen expertise en tools naar de ondernemer die wel kansen ziet, maar er niet in slaagt ze te verzilveren. Zo zet i2o ondernemers en hun managementteam vanuit een integrale visie op de onderneming in beweging naar lange termijn succes.

 

Tijd voor duidelijke positionering

Gerard Adriaanse heeft als business consultant onder de vlag van Lansigt Accountants & Belastingadviseurs successen geboekt bij zowel bestaande als nieuwe klanten, en daarbij een team gevormd. Dat team omvat binnenkort 4 zeer ervaren consultants. Nu is het tijd om deze diensten op te schalen en duidelijker en zelfstandig in de markt te positioneren.

 

Middenbedrijf

i2o richt zich op het middenbedrijf in de volle breedte. Met het middenbedrijf bedoelt Gerard ondernemingen met een DGA- en/of familiecultuur tot een omvang van pakweg € 300 mln. Daar barst het vaak van ondernemerschap en vakmanschap, en tegelijk ontbreekt het daar nogal eens aan de expertise en tools om succesvol naar ‘the next level’ te gaan.

Binnen deze focus is al veel expertise opgebouwd in de branches Transport & Logistiek, Flex & Facilitair, Bouw & Installatie en AGF.

 

De naam

Zoals h2o de bron voor leven is, wil i2o dat zijn voor succesvol ondernemen:

  • i staat voor inzicht, integraal, innovatie en intelligence
  • 2 staat voor ‘samen met de ondernemer’
  • o staat voor optimalisatie en ‘succesvol ondernemen’

 

Combinatie business consultancy en business intelligence waarborgt lange termijn oplossingen die zich ruimschoots terugverdienen

Juist met de integrale focus op ondernemingen weet i2o Business Consultancy & Business Intelligence relaties positief te verrassen. Deze integrale focus waarborgt ook dat onze oplossingen altijd passen binnen de lange termijn doelen van de onderneming: “We plakken geen pleisters, maar zetten een fundament neer voor lange termijn succes”, vertelt Gerard Adriaanse.

 “Onze BI-specialisten zijn geen data-nerds, maar hebben een feilloos gevoel voor business en finance. En ze werken altijd samen met onze business consultants om te garanderen dat een investering in dashboards leidt tot een verhoging van het operationeel rendement. Die combinatie resulteert ook in slimme strategische keuzes, waarbij we oog hebben voor het borgen van de juiste koers. Zeker nu in tijden van een pandemie is doelgericht en tijdig inspelen op nieuwe situaties essentieel, en dat kan alleen met een goed inzicht in de onderneming en de markt.”

 

Aanpak

Hoe i2o exact te werk gaat? De diensten om ondernemers succesvoller te maken, zijn altijd op maat. Deze diensten omvatten advisering, analyse, coaching en realisatie op de gebieden strategie, management, organisatie, finance, processen, projecten en data. Het is maar net waar de kansen of knelpunten liggen. Om dit te achterhalen voert i2o ook integrale ondernemingsscans uit. “Zo brengen wij kansen aan het licht die we vertalen naar concrete acties. Dit doen we in nauw overleg met directies, MT’s en eventueel commissarissen. Waarbij onze nuchtere kijk, oprechte betrokkenheid en inspirerende aanpak wordt gewaardeerd”, concludeert Gerard Adriaanse.

 

i2o-advies komt uit het Groene Hart

Wilt u met Gerard Adriaanse van gedachten wisselen? Wees welkom aan de Burgemeester van Reenensingel 39 in Gouda, of maak een afspraak bij u op locatie.

__________________________________________________________________________________________________________

NOOT VOOR DE REDACTIE

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerard Adriaanse, Partner Business Consultant:

  • telefoonnummer | +31(0)6 14 38 52 22
  • e-mailadres | gerard@i2oconsultancy.nl