Nieuws

Jorrit Ruigrok versterkt ons team als ervaren BI-consultant

Uitbreiding team jorrit

Uitbreiding team

Complementair

10 mei stapt Jorrit Ruigrok bij i2o aan boord. Jorrit is een ervaren BI-consultant en heeft een brede achtergrond: zowel financieel, bedrijfskundig, sales als data/BI. Hij heeft veel ervaring in handelsondernemingen, detailhandel en de zorg. Met zijn komst kan i2o nog meer extra waarde toevoegen voor jou als ondernemer om lange-termijn-succesvol te zijn of worden met je onderneming.

i2o missie en belofte

i2o heeft een duidelijke missie en belofte:

  • Wij gaan samen met jou als ondernemer en je managementteam voor lange termijn succes. We helpen je klaar te zijn voor de toekomst. Zodat je kansen kunt pakken en verzilveren. We helpen je graag op het gebied van strategie, management, organisatie, processen, projecten, financiën en het benutten van je data met behulp van Power BI. Met onze altijd verrassende ondernemingsscan kunnen we in zeer korte tijd je onderneming integraal beoordelen als basis voor ‘the next step’.
  • Wij geloven in partnerschap en langdurige vertrouwensrelaties. We werken vanuit bescheidenheid en respect voor jouw ondernemerschap, en tegelijk vanuit het zelfbewustzijn dat we veel bewezen expertise en ervaring hebben om het verschil te maken. Gelijkwaardig, no-nonsens, direct en tegelijk respectvol. Alleen zo kunnen we samen met jou en je managementteam bouwen aan een sterkere onderneming en succesvolle teams. Wij gaan niet weg voordat de klus ook echt is geklaard en veranderingen zijn geïmplementeerd.