Nieuws

iMuis financieel dashboard nu beschikbaar

iMuis financieel dashboard

We hebben gisteren op verzoek van één van onze klanten een financieel dashboard opgeleverd op basis van het boekhoudpakket iMuis en Power BI. Het dashboard geeft inzicht in de ontwikkeling van de omzet en resultaten, de balans, de debiteurenpositie en de kasstromen.

Voor de kasstromen hebben we ook een prognose toegevoegd. Deze kasstroomprognose houdt rekening met het seizoenspatroon. Daardoor kan de ondernemer goed sturen op de cashpositie, bijvoorbeeld door uitgaven voor geplande investeringen goed te plannen. En door een simpele aanpassing van de betaaltermijnen kan hij direct het effect op de toekomstige kasstromen zien.

De realisatie van het financieel dashboard betreft fase 2. In fase 1 hebben we voor deze klant een uitgebreid operationeel dashboard gerealiseerd ter ondersteuning van de dagelijkse operaties.

Maak je ook gebruik van iMuis en wil je meer weten over de mogelijkheden om ook een financieel dashboard te realiseren? Of wil je meer weten over het realiseren van dashboards op basis van andere bronsystemen, of over andere kansen om data voor je business te benutten?  Vul dan je contactgegevens in via onderstaande button. We gaan graag met je in gesprek!

 

iMuis financieel dashboard