Nieuws

Nieuw label ‘i2o Business Consultancy & Business Intelligence’ live

Vanaf vandaag is ons nieuwe label ‘i2o Business Consultancy & Business Intelligence’ een feit. i2o wil ‘bron voor succesvol ondernemen’ zijn.

Tijd voor duidelijke positionering

Gerard Adriaanse en Aart in ’t Veld hebben onder de vlag van Lansigt een consultancy- en BI-praktijk opgebouwd. Nu is het tijd om deze diensten op te schalen en duidelijker en zelfstandig in de markt te positioneren. Op korte termijn breidt het team uit naar 4 met een 2e zeer senior business consultant en een 2e BI-consultant.

Middenbedrijf

i2o richt zich op het middenbedrijf in de volle breedte: ondernemingen met een DGA- en/of familiecultuur en een omvang tot pakweg € 300 mln. Daar barst het vaak van ondernemerschap en vakmanschap, en tegelijk ontbreekt het daar nogal eens aan de expertise en tools om succesvol naar ‘the next level’ te gaan. Wij brengen de benodigde expertise en tools op het gebied van strategie, management, organisatie, processen, projecten, finance, scenario-analyse en het benutten van data. Met onze altijd verrassende ondernemingsscan kunnen we in zeer korte tijd je onderneming integraal beoordelen als basis voor ‘the next step’.

Branche expertise

Binnen deze focus is al veel bewezen expertise opgebouwd in de branches Transport & Logistiek, Flex & Facilitair, Bouw & Installatie, en AGF, en in de breedte bij productie- en handelsondernemingen.

 

Welkom in Gouda!