Nieuws

i2o gebruikerstraining Power BI voor team Care Cosmetics

i2o traint team Care Cosmetics in gebruik Power BI dashboards

Gebruikerstraining Care Cosmetics

i2o heeft voor Care Cosmetics in Barendrecht Power BI dashboards ontwikkeld op basis van brondata uit onder meer AFAS. Jorrit en Gerard hebben vorige week een team van ca. 20 gebruikers in een eerste sessie een basistraining gegeven. Daarmee helpen we de gebruikers om deze dashboards optimaal te gaan gebruiken en om zelf naar behoefte analyses te maken op basis van het toegankelijke datamodel. Een tweede sessie staat over 2 weken geagendeerd. Tijdens die sessie gaan we het net ophalen op basis van eerste ervaringen en aanvullende wensen en behoeften.

We vinden het geweldig om onze klanten optimaal inzicht te geven met behulp van Power BI op basis van hun eigen data. Maar de tool is uiteraard niet het doel, maar slechts een middel om als onderneming nog succesvoller te zijn in het realiseren van de gestelde doelen. Dat kan alleen als de dashboards optimaal worden benut door de diverse gebruikers binnen de onderneming. Vandaar dat we graag trainingen geven en waar nodig ondersteunen.

Interesse? 

Bel ons, laat je gegevens achter of vraag een demo aan. We gaan graag met je in gesprek. Naast inhouse gebruikerstrainingen bieden we ook algemene basistrainingen Power BI aan.