Nieuws

Daniël Uzorka versterkt het data & BI team van i2o

Daniël Uzorka versterkt het data & BI team van i2o

Daniël Uzorka

Vandaag is Daniël gestart bij i2o als junior BI-consultant. Daniël heeft op de Erasmus Universiteit Economie & Bedrijfseconomie en Datascience & Marketing Analytics gestudeerd. Hij werkte hiervoor als test engineer, maar zijn droom is altijd geweest om op het snijvlak business en data actief te zijn. Die droom gaat hij vanaf nu bij ons en met onze klanten verwezenlijken. Ons data & BI team bestaat met de komst van Daniel uit 4 BI-consultants.

i2o groeit

En dat is niet zo gek, want i2o maakt dagelijks het verschil voor middelgrote no-nonsens ondernemingen. Aan de ene kant vormen die de motor van onze economie. Tegelijk missen zij vaak de tools en het specialisme om bijvoorbeeld data te ontsluiten en benutten. Dat betekent dat wij vaak een 100% win kunnen realiseren. Dagelijks met ondernemers aan tafel, en BI inzetten als middel om hen te laten winnen! Die ondernemers waarderen ons gemiddeld met een 9!

Interesse?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van data & inzicht of één van onze andere diensten? Of heb je interesse om ons team te versterken? Laat dan via deze button je contactgegevens achter, of bel 06 14 38 52 22 of stuur een e-mail naar info@i2oconsultancy.nl.

i2o, Bron voor succesvol en duurzaam ondernemen

Wij gaan samen met jou als ondernemer en je management-team voor lange termijn succes. We helpen je klaar te zijn voor de toekomst. Zodat je kansen kunt pakken en verzilveren. We helpen je graag op het gebied van strategie, duurzaamheid, management, organisatie, processen, projecten, financiën en het benutten van je data met behulp van Power BI. Met onze altijd verrassende Integrale Ondernemingsscan® kunnen we samen in zeer korte tijd je onderneming integraal beoordelen als basis voor ‘the next step’.

Daniël Uzorka versterkt het data & BI team van i2o